Muusikon sopimusopas — Tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville

Pokkinen, Lottaliina
Nimeke: Muusikon sopimusopas — Tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville
Tekijät: Pokkinen, Lottaliina (Kirjoittaja)
Kisonen, Leena (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518854657
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 260
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 78.89 Musiikkikulttuurien sulautumat. Populaarimusiikki
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: muusikot, sopimukset, musiikkiala, esiintyminen, tekijänoikeus, liiketoiminta, managerit, musiikki, tuotanto, levytys
Muusikon sopimusopas: tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville käy läpi kaikki musiikkialan sopimukset selkeästi ja ymmärrettävästi. Kirja kokoaa keskeisen tiedon muun muassa esiintymissopimuksista, yrityksen perustamisesta, äänitteiden tuottamisesta sekä yhteistyöstä managereiden kanssa.

Vahvaan juridiseen osaamiseen perustuvan tiedon lisäksi kirjaan on koottu tunnettujen artistien ja muusikkojen ainutlaatuisia kertomuksia. Kokemuksistaan kertovat esimerkiksi artistit Samuli Putro, Laura Voutilainen, Michael Monroe, SANNI, Eicca Toppinen ja Kaija Koo.

Kirjan pohjana on vuonna 2011 ilmestynyt Muusikon sopimusopas. Teksti on kauttaaltaan päivitetty vastaamaan nopeasti muuttuvan musiikkialan nykytilannetta, ja mukaan on otettu uusia asiakokonaisuuksia ja uusia haastateltavia.

OTL Lottaliina Pokkinen on juristi, ammattineuvottelija, neuvottelukouluttaja ja tietokirjailija, joka on viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana auttanut työkseen lukuisia luovan alan ammattilaisia sekä Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkönä että oman yrityksensä kautta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: