Lilli ja seikkailu vatsassa

Kay, Adam
Nimeke: Lilli ja seikkailu vatsassa
Alkuteos: Amy gets eaten
Tekijät: Kay, Adam (Kirjoittaja)
Paker, Henry (Kuvittaja)
Mannila, Senja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518849721
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.5.2024
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Amy gets eaten
Kustantaja: Art House
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Uutuudet
Tulossa
Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: L59.12 Ihmisen fysiologia
Ikäsuositus: 3 - 5
Nam, maiskis ja mitä sitten tapahtuu -
suosikkitekijän lastenkirja vie seikkailulle vatsaan

Kun Veikko eräänä päivänä nälkäisenä haukkaa lempipitsaansa, alkaa Lillin ihmeellinen seikkailu. Pieni maissinjyvä on odottanut sitä koko ikänsä. Maiskis - ja Lilli onkin jo Veikon vatsassa. Siellä on tarjolla kieputusta, liukuja ja yllätyksiä enemmän kuin huvipuistossa.

Adam Kayn riemastuttava lastenkirja kertoo, mitä kaikkea Lilli vatsaseikkailullaan kohtaa. Teos avaa ruonsulatusta vastustamattoman hauskasti, superkiinnostavia ällötyksiä ja perin hyödyllisiä terveellisiä asioita unohtamatta. Lillin matkassa pieni ja isompikin lukija oppii vaikka mitä oman kehonsa ihmeellisyydestä ja ruoan hämmästyttävästä matkasta elimistössä. Voiko ruoansulatus olla näin jännää???!

ADAM KAY on kirjailija, komediakäsikirjoittaja ja entinen lääkäri, joka kirjoittaa sekä lapsille että aikuisille. Hänen teoksiaan on myyty miljoonia eri puolilla maailmaa. HENRY PAKER on kuvittaja, kirjailija ja koomikko, joka on kuvittanut useita Adam Kayn teoksia.

Kayn ja Pakerin yhteisestä tuotannosta on aiemmin julkaistu suomeksi varhaisnuorten palkitut tietokirjat KAYN ANATOMIA (2021) ja KAYN POPPAKONSTIT (2022). Suomeksi on julkaistu myös Adam Kayn aikuisille suunnattuja teoksia, mm. huippusuosittu KOHTA VOI VÄHÄN KIRPAISTA (2019).


Suosittelemme myös näitä kirjoja: