Liikuntalakiopas

Aaltonen, Kimmo
Nimeke: Liikuntalakiopas
Tekijät: Aaltonen, Kimmo (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518853865
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 76,80 € (69,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 284
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: liikuntalaki, liikunta, lainsäädäntö, urheiluhallinto, liikuntatoimi
Vuoden 2015 alussa voimaan tulevan uuden liikuntalain tarkoituksena on vahvistaa liikuntaa peruspalveluna, edistää eri väestöryhmien mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa liikuntaa sekä parantaa valtion ja kunnan eri toimialojen yhteistyötä liikunnan edistämisessä.
Liikuntalakioppaassa tarkastellaan kokonaisvaltaisesti liikuntalain sisältöä, lähtökohtia, perusteita ja tavoitteita. Siinä esitellään valtion, aluehallinnon ja kuntien liikuntatoiminnan hallinto, vastuut ja velvoitteet sekä rahoitus- ja avustusjärjestelmät hakuohjeineen. Lisäksi käsitellään esimerkiksi terveyteen, tasa-arvoon ja kansainvälisyyteen liittyviä kysymyksiä. Oppaassa kuvataan myös hyviä käytäntöjä kunnissa ja liikunnan kansalaisjärjestöissä.

Teos on tarpeellinen kaikille liikunnan ja urheilun parissa työskenteleville erityisesti liikunnan hallinnossa, kunnissa ja liikuntajärjestöissä ja -seuroissa. Se on hyödyllinen myös nuoriso-, opetus-, sosiaali- ja terveystoimen alueilla työskenteleville. Laajan liiteosansa ansiosta se toimii hyvin käsikirjana käytännön työssä. Se soveltuu myös oppikirjaksi liikunta-alan koulutukseen.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: