Kupliva kirjoittaminen — Iloa ja tehoa työelämän teksteihin

Strellman, Urpu; Svinhufvud, Kimmo
Nimeke: Kupliva kirjoittaminen — Iloa ja tehoa työelämän teksteihin
Tekijät: Strellman, Urpu (Kirjoittaja)
Svinhufvud, Kimmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518847567
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: K88.2 Suomen kieli
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjoittaminen, työelämä, tehokkuus, ajankäyttö, työprosessit, genret, yhteisöviestintä, viestintä, kirjallinen viestintä, kielenhuolto
E-kirja, 2020
EPUB
24,00 €

Työelämä on täynnä tekstejä: tarjouksia, tiedotteita, kurssiohjelmia, raportteja ja verkkotekstejä. Kirjoittamisesta on tullut monelle keskeinen osa työtehtäviä - ja kirjoitustaidosta edellytys sille, että työssään menestyy.

Kupliva kirjoittaminen kertoo käytännönläheisesti, millainen on hyvä ja lukijaan vetoava teksti ja miten se laaditaan. Lähtökohtana ovat työelämän kirjoittajan tarpeet: miten kirjoittaa niin, että teksti jää mieleen ja vaikuttaa kirjoittajan haluamalla tavalla, ja miten tehdä se ripeästi ja hyvällä fiiliksellä.

Kirjassa kuvataan keskeiset työelämän tekstilajit ja autetaan selviämään kirjoitustyön hankaluuksista, kuten käyntiin pääsemisestä ja ajanhallinnasta. Lopuksi annetaan tiiviisti neuvot kielenhuollon kysymyksiin.

FM Urpu Strellman on kirjallisuusagentti ja toimitusjohtaja Helsinki Literary Agencyssa. Hän on työskennellyt kirja-alalla 15 vuoden ajan muun muassa kustannustoimittajana ja -päällikkönä sekä opettanut Helsingin yliopistossa.

FT Kimmo Svinhufvud toimii äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopistossa. Hän on tullut tunnetuksi innostavista kirjoittamisen kursseistaan ja oppimateriaaleistaan.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: