Koiran lihashuolto — Hieronta, venyttely, verryttely ja peruskuntoharjoittelu

Saarelainen, Minna
Nimeke: Koiran lihashuolto — Hieronta, venyttely, verryttely ja peruskuntoharjoittelu
Tekijät: Saarelainen, Minna (Kirjoittaja)
Vallius, Timo (Valokuvaaja, tekijä)
Tuotetunnus: 9789518847086
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,40 € (32,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 4. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 245
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 67.451 Koirat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: koira, hoito, hieronta, venyttely, lihashuolto, verryttely, lihakset, kuntoliikunta, motoriikka
Avainsanat: lihas, Koira, harrastukset
Koiran lihashuolto on kaikille koiranomistajille hyödyllinen, käytännönläheinen tietopaketti, jonka avulla voi harjaantua oman koiransa hieromiseen, venyttelyyn, verryttelyyn ja peruskunnon harjoittamiseen.

Kirjassa käsitellään koiran hieronnassa käytettävät otteet ja eri kehonosien hieronta ja venyttely. Lisäksi paneudutaan erilaisiin verryttelytapoihin ja käydään läpi runsaasti lihaskuntoa, motoriikkaa ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia, jotka auttavat kohottamaan koiran peruskuntoa. Kuvatuilla menetelmillä parannetaan koiran lihasten toimintaa: aktivoidaan lihaksistoa ja autetaan sitä palautumaan rasituksesta, ehkäistään lihasongelmia ja hoidetaan niitä.

Kirja sopii hyvin niin aktiivisesti urheilevien koirien kuin kotikoirienkin omistajille. Perusteellisia ja selkeitä ohjeita täydentävät yksityiskohtaiset valokuvat, joiden avulla myös aloittelijan on helppoa perehtyä koiran lihashuoltoon.

Minna Saarelainen on fysioterapeutti, koulutettu hieroja ja koirahieroja, joka on toiminut muun muassa Suomen agilitymaajoukkueen hierojana vuosina 2004-2007 ja joukkueen johtajana Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa vuonna 2004. Omien koiriensa kanssa hän on kilpaillut agilityssä vuodesta 1994 alkaen. Kirjan valokuva- ja piirroskuvituksen on toteuttanut Timo Vallius.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: