Kissanhoidon käsikirja — Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta

Ylikorpi, Päivi
Nimeke: Kissanhoidon käsikirja — Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta
Tekijät: Ylikorpi, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849387
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.6.2022
Hinta: 38,50 € (35,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 418
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 67.452 Kissat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kissa, elintavat, eläinten käyttäytyminen, viestintä, hyvinvointi, hoito, terveydenhoito, sairaanhoito, lemmikkieläimet, löytöeläimet
Kissanhoidon käsikirja on ensimmäinen kattava suomenkielinen opas kissan hoitamiseen. Kirjassa annetaan kokonaiskuva siitä, miten käsitellä, hoitaa ja ruokkia kissaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirja sisältää laajan kissan käyttäytymistä koskevan osuuden, ja siinä avataan myös käyttäytymisen ongelmien syitä ja ratkaisukeinoja. Kirjassa kerrotaan myös esimerkiksi kissan hankinnasta ja valinnasta, aktivoinnista ja käsittelystä klinikalla ja löytöeläintaloissa.

Kirja pohjautuu ajantasaiseen tutkimustietoon. Tässä kirjan neljännessä laitoksessa on päivitetty ruokintaa koskevaa osuutta.

Kirja soveltuu paitsi kaikille kissanomistajille myös eläintenhoidon perus- ja ammattitutkinnon oppikirjaksi sekä eläinlääkäriasemien, hoitoloiden ja löytöeläintalojen käyttöön. Kirja on saanut eläinalan ammattilaisilta hyvin lämpimän ja kiittävän vastaanoton.

Päivi Ylikorpi työskentelee eläintenhoitajaopiskelijoiden kouluttajana aikuiskoulutuskeskus Taitotalossa. Hänellä on pitkä työkokemus eläinsuojelutehtävistä erityisesti kissojen parissa. Koulutukseltaan Ylikorpi on eläinlääkäriasematyöskentelyyn suuntautunut eläintenhoitaja sekä ammatillinen opettaja ja ammatillinen erityisopettaja.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: