Drinkit — ja tarinoita niiden taustalta

Aho, Kimmo; Salminen, Samu
Nimeke: Drinkit — ja tarinoita niiden taustalta
Tekijät: Aho, Kimmo (Kirjoittaja)
Salminen, Samu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518849769
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Tulossa 3.5.2024
Ilmestymispäivä: 3.5.2024
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Tulossa
Tietokirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: 68.27 Juomat
Kovakantinen kirja, 2024

39,00 €

Maittavimmat juomasekoitukset ja mitä niiden takaa löytyy

Olisiko aika oppia valmistamaan Pisco sour? Entä oletko aina halunnut tietää, mistä Pornstar martini on saanut alkunsa? Kuka ensimmäisenä laittoi Negroniin ginin sijasta proseccoa niin, että lopputuloksena on trendikäs Negroni sbagliato?

DRINKIT - ja tarinoita niiden taustalta esittelee satoja cocktaileja eikä unohda alkoholittomiakaan vaihtoehtoja. Mukana on drinkkejä uudemmista elämyksistä kestosuosikkeihin. Tämän kirjan luettuasi osaat tehdä niin Long island iced tean, Viskisourin kuin Horchata − ja olet haluttua seuraa illanistujaisissa! Drinkkien valmistamisen lisäksi opit paljon kiinnostavaa niiden historiasta. Teoksen sisältämät tarinat juomasekoitusten alkuperästä kiehtovat niin, että tämän kirjan parissa viihtyy myös kuivin suin.

KIMMO AHO opettaa restonomiopiskelijoille alkoholijuomatuotteisiin liittyviä asioita. Hän on kirjoittanut drinkeistä lukuisia artikkeleita ammattilehtiin ja ollut mukana kirjoittamassa kolmea drinkkikirjaa. SAMU SALMINEN on toisen polven baarimestari, joka on aiemmin jakanut tietouttaan kolmen drinkkikirjan muodossa. Yhdessä he ovat aiemmin kirjoittaneet teoksen Kaikkien aikojen drinkit (Art House 2013).


Suosittelemme myös näitä kirjoja: