Ylenemisen kaivo

Sanderson, Brandon
Nimeke: Ylenemisen kaivo
Alkuteos: Mistborn: The Well of Ascension
Tekijät: Sanderson, Brandon (Kirjoittaja)
Kivimäki, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518875461
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Mistborn: The Well of Ascension
Kustantaja: Jalava
Sarja: Usvasyntyinen 2
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 744
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Kaunokirjallisuus
Fantasia
Kaunokirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Genre: fantasia
E-kirja, 2018
EPUB
19,00 €

Kelsierin kopla teki sen minkä piti olla mahdotonta: päihitti jumalan kaltaisen tyrannin, Lordihallitsijan, jonka valta oli kestänyt tuhat vuotta. Nyt Viimeisen valtakunnan tuhkista täytyy rakentaa uusi, terve yhteiskunta. Tehtävä on uskottu Vinille ja Elend Venturelle - katulapselle, josta on tullut valtakunnan voimakkain usvasyntyinen, ja idealistiselle aatelisnuorukaiselle, jonka pitäisi nyt hallita kuninkaana.

He eivät ole päässeet edes vauhtiin, kun kolme eri armeijaa hyökkää. Kun piiritys kiristyy ja tilanne käy tukalaksi, hitusen toivoa tarjoaa muinainen legenda. Mutta vaikka Ylenemisen kaivo osoittautuisi todeksi, kukaan ei tiedä missä se on tai millaisia voimia siinä piilee.

Alkaa näyttää siltä, että Lordihallitsijan kukistaminen olikin helppo osuus. Todellinen haaste on selvitä sen seurauksista.

Ylenemisen kaivo on toinen osa Usvasyntyinen (Mistborn) -trilogiasta. Sarjan kirjoja on maailmalla myyty miljoonia kappaleita, niitä on käännetty yli 25 kielelle, ja Brandon Sanderson on saanut lukuisia fantasiakirjallisuuden palkintoja ja tunnustuksia.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: