Yhdyskuntaseuraamukset ja vankeus

Hartoneva, Anne; Mohell, Ulla; Pajuoja, Jussi; Vartia, Matti
Nimeke: Yhdyskuntaseuraamukset ja vankeus
Tekijät: Hartoneva, Anne (Kirjoittaja)
Mohell, Ulla (Kirjoittaja)
Pajuoja, Jussi (Kirjoittaja)
Vartia, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853810
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 86,80 € (78,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 493
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Oppikirjat ja sanakirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 33.58 Kriminaalipolitiikka. Vankeinhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rikosseuraamusala, lainsäädäntö, rangaistuksen täytäntöönpano, vankeus, tutkintavankeus, yhdyskuntaseuraamukset, nuorisorangaistus, valvontarangaistus, valvottu koevapaus, ehdonalainen vapaus, vangit, vankeinhoito, vankeuslaki, tutkintavankeuslaki
Yhdyskuntaseuraamukset ja vankeus on ensimmäinen teos, joka käsittelee rikosseuraamusalan lainsäädäntöä kokonaisuudessaan. Kirja antaa kokonaiskuvan seuraamusjärjestelmästä kaikille alalla työskenteleville, alaa opiskeleville ja siitä kiinnostuneille.

Teoksessa käsitellään uuden järjestelmän mukaisia rikosseuraamuksia: vankeutta, tutkintavankeutta, valvontarangaistusta, yhdyskuntapalvelua, nuorisorangaistusta, nuorten rikoksentekijöiden valvontaa ja ehdonalaisen vapauden valvontaa.

Perinteisiä seuraamuksia - vankeutta ja tutkintavankeutta - on hiljattain uudistettu, ja niiden sisältöä on kehitetty. Kirjassa saa erityistä huomiota uusi seuraamusmuoto, valvontarangaistus, joka sijoittuu ankaruudeltaan yhdyskuntapalvelun ja vankeuden välille.
Kirja tarjoaa myös ratkaisumalleja rikosseuraamusalan saumattoman sisäisen työnjaon sekä viranomaisten välisen yhteistyön rakentamiseen.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: