Voitokas

Campbell, Jack
Nimeke: Voitokas
Alkuteos: The Lost Fleet: Victorious
Tekijät: Campbell, Jack (Kirjoittaja)
Renvall, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518875942
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.8.2019
Hinta: 16,00 € (14,55 € alv 0 %)

Alkuteos: The Lost Fleet: Victorious
Kustantaja: Jalava
Sarja: Kadonnut laivasto 6
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 420
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kaikki
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2019

29,50 €

Komentaja John Geary on viimein palannut kotiin. Legendaarinen sankari on nimitetty laivastoamiraaliksi - vaikka Allianssin valtaapitävät pelkäävätkin hänen yrittävän sotilasvallankaappausta.

Suosio ja maine eivät ikinä ole merkinneet Gearylle mitään, mutta uuden aseman myötä hänellä on mahdollisuus neuvotella syndikojen kanssa. Vihollinen on kärsinyt mittavat tappiot ja saattaa vihdoin olla halukas lopettamaan sodan.

Kun Geary johdattaa laivaston jälleen Syndikin avaruuteen, hän tietää, ettei Syndik tule antautumaan helposti. Samalla kun hän valmistautuu kohtaamaan syndikot, hän ei voi olla miettimättä tuntematonta, paljon suurempaa uhkaa, joka vaanii Syndikin avaruuden takana...

Voitokas päättää kuusiosaisen Kadonnut laivasto -sotascifisarjan, joka seuraa vihollisen avaruuteen loukkuun jääneen Allianssin laivaston epätoivoista pakomatkaa. Laivaston johtoon on vastoin tahtoaan joutunut myyttinen sotasankari, sata vuotta syväjäädytettynä ollut John Geary, jolle vähitellen paljastuvat uskomattomat syyt koko sukupolvia kestäneen sodan taustalla.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: