Virallinen TED-opas — Puhu ja vakuuta yleisösi

Anderson, Chris; Ketola, Veli-Pekka
Nimeke: Virallinen TED-opas — Puhu ja vakuuta yleisösi
Tekijät: Anderson, Chris (Kirjoittaja)
Ketola, Veli-Pekka (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518845938
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,50 € (33,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Art House
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 248
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 77.2 Ilmaisutaito. Puhetaito. Lausuntataide
Kansalliskirjaston asiasanat: puheet, puheviestintä, puhetaito, suullinen ilmaisu, ilmaisutaito, esiintymistaito, oppaat (teokset)
E-kirja, 2016
EPUB
10,00 €

TED-konferensseissa pidetyistä puheista on tullut käsite. Lyhyet, vaikeitakin aiheita käsittelevät puheet ovat esiintymistaidon ja yleisön vakuuttamisen mestarinäytteitä. Yhä useampi on oivaltanut, että oikein pidetyn puheen tehoa ei voi yliarvioida.

Virallinen TEDopas kertoo, millä tavalla yleisön vakuuttava puhe laaditaan ja esitetään. Liikkeelle ei lähdetä antiikin retoriikasta, vaan kirjassa konkreettiset neuvot ja käytännön ohjeet saavat tuekseen havainnolliset esimerkit. Oppaan avulla jokaisen on mahdollista oppia pitämään onnistunut, vaikuttava puhe, oli sen tavoitteena sitten empatian herättäminen, innostuksen synnyttäminen, tiedon levittäminen tai yhteisen päämäärän asettaminen.

Chris Anderson on omistanut TEDin ja johtanut sitä 2000luvun alkuvuosista lähtien. Hän on työskennellyt läheisesti innostavimpien TEDpuhujien kanssa näiden valmistellessa puheitaan, ja kirjassa hän jakaa muun muassa Bill Gatesin, Elizabeth Gilbertin, Matt Ridleyn ja kymmenien muiden kokemuksia siitä, miten puheen sisältö suunnitellaan ja miten lavalla esiinnytään tehokkaasti.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: