Urhoollinen

Campbell, Jack; Rosvall, Matti
Nimeke: Urhoollinen
Tekijät: Campbell, Jack (Kirjoittaja)
Rosvall, Matti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518875577
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,50 € (26,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Jalava
Sarja: Kadonnut laivasto 3
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Kaunokirjallisuus
Scifi
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2018
EPUB
16,00 €

Allianssin laivasto on pakomatkalla Syndikin alueen halki mukanaan avain yhteen vihollisen hyperneteistä. Avain voi kääntää vuosisadan kestäneen tappiollisen sodan suunnan - mikäli miehistö selviää kotiin asti.

Taisteluissa kärsineen laivaston on kuitenkin pysähdyttävä täydentämään raaka-ainevarastojaan Baldurin tähtijärjestelmässä, ja komentaja Geary on kärsimätön jatkamaan matkaa. Mutta mihin tähtijärjestelmään heidän pitäisi seuraavaksi hypätä? Syndikot ovat alkaneet päästä jyvälle Gearyn taktiikasta, ja on yhä vaikeampi pysytellä yhden askeleen edellä.

Lisäksi alkaa käydä ilmeiseksi, että sodassa on kolmaskin osapuoli, jonka syndikot ovat pitäneet visusti salassa - ja tämä tuntematon voima saattaa olla uhka koko ihmisrodulle.


Jack Campbell, oikealta nimeltään John G. Hemry, oli ennen kirjailijanuraansa Yhdysvaltain laivaston upseeri. Kadonnut laivasto on Campbellin tunnetuin sotascifisarja, jonka kirjat ovat nousseet New York Timesin bestsellerlistalle. Hänen kirjojaan on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta kahdellatoista eri kielialueella.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: