Todistaja

Turow, Scott; Ranta, Kaisa
Nimeke: Todistaja
Tekijät: Turow, Scott (Kirjoittaja)
Ranta, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518846379
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,50 € 10,00 € (9,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Art House
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 528
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Kaunokirjallisuus
Muu kaunokirjallisuus
Kirjamessutarjouksia
Kaunokirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO asiasanat: suomenkielinen kirjallisuus
Genre: jännitys
E-kirja, 2017
EPUB
13,50 €

Sotkuisen sodan jälkimainingit. Neljäsataa kadonnutta pakolaista. Yksi ainoa silminnäkijä.

Viisikymppinen menestyvä juristi Bill Ten Boom on päättänyt avioeronsa jälkeen kääntää uuden lehden elämässään. Saadessaan odottamattoman työtarjouksen kansainvälisen rikostuomioistuimen palvelukseen Haagiin hän ei kuitenkaan tiedä, mihin on sekaantumassa.

Bosnian sodan jälkeisessä kaaoksessa pakolaisleirillinen romaneja on kadonnut kuin taivaan tuuliin. Yllättäen esiin astuu todistaja, joka väittää nähneensä joukkomurhan. Ten Boom saa selvitettäväkseen vanhan tapauksen, jossa kaikilla tuntuu olevan salattavaa. Voiko todistajan kertomukseen luottaa? Mitä tekemistä Yhdysvaltain Natojoukoilla on asian kanssa?

Tutkimukset kuljettavat Ten Boomia Haagin kaduilta Bosnian maanteille ja salaisiin kokouksiin Washington DC:hin. Aika ajoin tuntuu siltä, ettei kukaan haluaisi hänen edes tutkivan koko asiaa, paitsi todistajan hurmaava asianajaja, romanien oikeuksia kiihkeästi puolustava Esma Czarni.


Scott Turow on jännityskirjailija ja asianajaja. Hänen teoksiaan on käännetty yli 40 kielelle ja myyty yli 30 miljoonaa kappaletta, ja ne ovat New York Timesin bestsellerlistan kärkeä. Suosituimpia hänen kirjoistaan on ollut myös elokuvana tunnettu Kunnes toisin todistetaan (Presumed Innocent). Turow on ollut myös Yhdysvaltain kirjailijain liiton Authors Guildin puheenjohtaja ja toiminut muun muassa New York Timesin,
Washington Postin, Vanity Fairin, The New Yorkerin ja The Atlanticin avustajana.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: