Tietosuojavastaavan käsikirja 2

Andreasson, Ari; Koivisto, Juha; Ylipartanen, Arto
Nimeke: Tietosuojavastaavan käsikirja 2
Tekijät: Andreasson, Ari (Kirjoittaja)
Koivisto, Juha (Kirjoittaja)
Ylipartanen, Arto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853797
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 39,40 € (35,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 149
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 33.2 Julkis- ja hallinto-oikeus
Kansalliskirjaston asiasanat: tietosuoja, organisaatiot, tietosuojavastaavat, velvoitteet, vastuu, oikeudellinen sääntely, sosiaalihuolto, terveydenhuolto, tietoturva, yksilönsuoja, rekisterit, henkilörekisterit, henkilötiedot, asiakastiedot, potilasasiakirjat, tietojärjestelmät, tietoliikennejärjestelmät, ostopalvelut, mobiililaitteet, kyberturvallisuus, riskienhallinta, valvonta, lainsäädäntö
Tietosuoja on julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla koko ajan olennaisempi kysymys, johon liittyy runsaasti lakisääteisiä velvoitteita.

Tietosuojavastaavan käsikirja 2 on jokaiselle tietosuojavastaavalle ja tietosuoja-asioiden kanssa työskentelevälle tarpeellinen opas. Kirjassa paneudutaan hallinnollisen johdon velvoitteisiin ja vastuisiin sekä tietoturvaan ja -suojaan kilpailutuksissa, mobiililaitteita käytettäessä ja sosiaali- ja terveydenhuollon käyttövaltuuspolitiikassa. Lisäksi tarkastellaan Euroopan unionin tietosuoja-asetusta ja tietotilinpäätöksen tekemistä.

Teos on käytännönläheinen ja havainnollinen työkalu tietosuojavastaaville, organisaatioiden johdolle, kaikille tietosuojan ja tietoturvan parissa työskenteleville sekä alaa opiskeleville.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: