Terveysalan opettajan käsikirja

Saaranen, Terhi; Koivula, Meeri; Ruotsalainen, Heidi; Wärnå-Furu, Carola; Salminen, Leena
Nimeke: Terveysalan opettajan käsikirja
Tekijät: Saaranen, Terhi (Toimittaja)
Koivula, Meeri (Toimittaja)
Ruotsalainen, Heidi (Toimittaja)
Wärnå-Furu, Carola (Toimittaja)
Salminen, Leena (Toimittaja)
Ranta, Samppa (Kuvittaja)
Humina, Akraseena (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518854404
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 58,50 € (53,18 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 21589833
Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 408
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: K59.2 Yleinen terveydenhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: terveysala, koulutus, koulutusjärjestelmät, terveydenhuolto, hoitotiede, hoitotyö, opetus, opetusmenetelmät, didaktiikka, vaikuttavuus, arviointi, oppilasarviointi, terveydenhuollon opettajat, ammattietiikka, osaaminen, moniammatillisuus, monikulttuurisuus, työhyvinvointi
E-kirja, 2018
EPUB
30,00 €

Terveysalan opettajan käsikirja on laaja-alainen oppikirja oppimisesta ja opettamisesta terveysalalla. Se tarjoaa ideoita ja ratkaisumalleja terveysalan opetuksen ja ohjauksen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin.

Kirjassa käsitellään muun muassa terveysalan erilaisia oppimisympäristöjä ja opetusmenetelmiä. Keskiössä on myös terveysalan opettajien ammatillinen osaaminen ja sen kehittäminen koko työuran ajan.

Kirjan toisessa, päivitetyssä laitoksessa huomioidaan moniammatilliset vaatimukset sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksessa ja toisen asteen koulutuksen uudistus. Päivityksessä on otettu huomioon alan uusin tutkimustieto esimerkiksi teknologia-ajan ubiikista oppimisesta.

Kirja on suunnattu terveysalan eri ammattien opettajille toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa ja ammattikorkeakouluissa, kliinisen hoitotyön opettajille, terveystieteiden opettajille yliopistoissa sekä terveysalan opettajaopiskelijoille. Se soveltuu myös terveysalan opiskelijoiden harjoitteluohjaajille ja kouluttajille, jotka vastaavat terveydenhuollon henkilöstön täydennyskoulutuksesta.

Kirjan on tehnyt työryhmä, jonka muodostavat kaikki Suomessa toimivat terveystieteiden opettajankoulutuksen professorit, yliopistonlehtorit ja -opettajat, jotka työskentelevät terveysalan koulutuksen ja hoitotieteen didaktiikan parissa. Työryhmä on useiden vuosien ajan kehittänyt ja tutkinut terveystieteiden opettajankoulutusta.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: