Rautasusi

Pettersen, Siri; Nyqvist, Eeva-Liisa; Heikkinen, Mirjami
Nimeke: Rautasusi
Alkuteos: Vardari: Jernulven
Tekijät: Pettersen, Siri (Kirjoittaja)
Nyqvist, Eeva-Liisa (Kääntäjä)
Heikkinen, Mirjami (Lukija)
Tuotetunnus: 9789518876154
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Tulossa 10.8.2021
Ilmestymispäivä: 10.8.2021
Hinta: 13,00 € 9,10 € (8,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Jalava
Sarja: Vardari 1
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 500
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Kaunokirjallisuus
Fantasia
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Genre: fantasia
Kovakantinen kirja, 2021

20,93 €

E-kirja, 2021
EPUB
8,40 €

Juva inhoaa verenlukijoita. Heitä ylistetään kyvyistään, mutta he ovat vain huijareita, käyttävät hyväkseen ihmisten pelkoja saadakseen itselleen rahaa ja valtaa. Juva tietää tämän varsin hyvin, koska hän on syntynyt verenlukijoiden sukuun. Hän ei kuitenkaan aio koskaan tulla yhdeksi heistä.

Kun Juvan perhettä uhkaavat vardarit, kammottavat olennot jotka eivät vanhene, hän sotkeutuu mukaan kamppailuun verenlukijoiden perinnöstä: synkästä salaisuudesta, joka kerran mullisti koko maailman - ja saattaa tehdä niin uudestaan.

Selviytyäkseen Juvan on kohdattava lapsuusmuistonsa, jonka hän on yrittänyt unohtaa: sen kerran kun hän näki paholaisen.

Rautasusi on vangitseva pohjoinen mysteeri verestä, halusta ja riippuvuudesta. Se aloittaa itsenäisen Vardari-trilogian, joka sijoittuu samaan fantasiauniversumiin kuin palkintoja ja kansainvälistä ylistystä kahminut Korpinkehät-sarja.

Siri Pettersen teki Korpinkehät-fantasiatrilogiallaan läpimurron kautta maailman: sarja on myyty 13 maahan, ja sillä on aktiivinen kansainvälinen fanikunta. Norjalainen Pettersen on myös graafinen suunnittelija; hän on suunnitellut kaikkien kirjojensa kannet ja kartat.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: