Peloton

Campbell, Jack; Rosvall, Matti
Nimeke: Peloton
Tekijät: Campbell, Jack (Kirjoittaja)
Rosvall, Matti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518875638
Tuotemuoto: Ladattava digitaalinen julkaisu
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.9.2017
Hinta: 16,00 € (14,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Jalava
Sarja: Kadonnut laivasto 2
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2017

29,50 €

Allianssin laivasto jatkaa vaarallista kotimatkaansa Syndikin alueen halki mukanaan avain yhteen Syndikin hyperneteistä.

Allianssia johtava John Geary on vakuuttunut siitä, että Syndik suunnittelee väijytystä tuhotakseen Allianssin lopullisesti. Paras (ja ainoa) vaihtoehto on tehdä jotakin odottamatonta, joten Geary vaihtaa kurssia ja komentaa laivaston kohti Sanceren tähtijärjestelmää, jossa sen on helpompi eksyttää takaaajajansa. Sitä paitsi hyökkäys Sanceren avaruusalusvarustamoon voisi heikentää Syndikin sotavoimia.
Loputtomasta taistelusta väsyneet sotilaat eivät kuitenkaan haluaisi tunkeutua syvemmälle vihollisen alueelle. Kapina repii joukot kahtia, ja Gearyn vastustus kasvaa entisestään.

Jack Campbell, oikealta nimeltään John G. Hemry, oli ennen kirjailijanuraansa Yhdysvaltain laivaston upseeri. Kadonnut laivasto on Campbellin tunnetuin sotascifisarja, jonka kirjat ovat nousseet New York Timesin bestsellerlistalle. Hänen kirjojaan on myyty yli kaksi miljoona kappaletta kahdellatoista eri kielialueella.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: