Pegasosten viha

Forester, Kim; Ranta, Kaisa; Piiparinen, Anniina
Nimeke: Pegasosten viha
Alkuteos: Chronicles of Cavallon: Book One
Tekijät: Forester, Kim (Kirjoittaja)
Ranta, Kaisa (Kääntäjä)
Piiparinen, Anniina (Lukija)
Tuotetunnus: 9789518876185
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 26.3.2021
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Jalava
Sarja: Cavallonin kronikat 1
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 8t 9m 0s
Sivumäärä: 251
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Genre: fantasia
E-kirja, 2020
EPUB
12,00 €

Kovakantinen kirja, 2020

28,50 €

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa - kentaurit, yksisarviset, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset - ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Vanhat hyvät suhteet kansojen välillä ovat muisto vain. Nyt vallitsee epäluulon aika.

Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä, mutta heillä on synkkä salaisuus. Vedenhevoset ovat joutuneet merelle ja syyttävät siitä kentaureja. Ja pegasokset, jotka kaikkien mielestä aloittivat sodan, ovat paenneet vuorille.

Kaikki muuttuu, kun tapahtuu yllättävä hyökkäys. Pystyykö neljä nuorta - kaksi ihmistä, kentauri ja pegasos - pelastamaan tilanteen? Pystyvätkö ihmiset ja hevoset taistelemaan rinnakkain vapautensa puolesta? Jos he epäonnistuvat, Cavallon on tuhon oma.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui eläimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin Ruohometsän kansan. Hän asuu miehensä, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellä eläviä villihevosia.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: