Pegasosten viha

Forester, Kim; Ranta, Kaisa
Nimeke: Pegasosten viha
Alkuteos: Chronicles of Cavallon: Book One
Tekijät: Forester, Kim (Kirjoittaja)
Ranta, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518876048
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.9.2020 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.9.2020
Hinta: 28,50 € (25,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Jalava
Sarja: Cavallonin kronikat 1
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Tulossa
Kaunokirjallisuus
Fantasia
Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Genre: fantasia
E-kirja, 2020
EPUB
12,00 €

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa - kentaurit, yksisarviset, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset - ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Vanhat hyvät suhteet kansojen välillä ovat muisto vain. Nyt vallitsee epäluulon aika.

Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä, mutta heillä on synkkä salaisuus. Vedenhevoset ovat joutuneet merelle ja syyttävät siitä kentaureja. Ja pegasokset, jotka kaikkien mielestä aloittivat sodan, ovat paenneet vuorille.

Kaikki muuttuu, kun tapahtuu yllättävä hyökkäys. Pystyykö neljä nuorta - kaksi ihmistä, kentauri ja pegasos - pelastamaan tilanteen? Pystyvätkö ihmiset ja hevoset taistelemaan rinnakkain vapautensa puolesta? Jos he epäonnistuvat, Cavallon on tuhon oma.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui eläimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin Ruohometsän kansan. Hän asuu miehensä, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellä eläviä villihevosia.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: