Pegasosten viha

Forester, Kim; Ranta, Kaisa
Nimeke: Pegasosten viha
Alkuteos: Chronicles of Cavallon: Book One
Tekijät: Forester, Kim (Kirjoittaja)
Ranta, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518876048
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,50 € (25,91 € alv 0 %)

Alkuteos: Chronicles of Cavallon: Book One
Kustantaja: Jalava
Sarja: Cavallonin kronikat 1
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 251
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Kaunokirjallisuus
Fantasia
Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2020
EPUB
12,00 €

Äänikirja, 2021
MP3
12,00 €

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa - yksisarviset, kentaurit, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset - ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä. Vedenhevoset on ajettu merelle. Ja pegasokset, joiden väitetään aloittaneen sodan, ovat paenneet vuorille.

Vapaakaupungissa asuva nuori ihmispoika Tal on kuullut vain tarinoita vanhoista ajoista ja verenhimoisista pegasoksista. Kaikki kuitenkin muuttuu yllättäen, kun kaupunkiin hyökätään. Tal tempautuu mukaan tapahtumiin, jotka ratkaisevat Cavallonin kohtalon.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

Kim Forester ihastui eläimiin ja fantasiaan koulussa luettuaan Richard Adamsin Ruohometsän kansan. Hän asuu miehensä, poikansa ja kolmen kissansa kanssa Marylandissa Yhdysvalloissa ja tarkkailee siellä eläviä villihevosia.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: