Opettamisen vallankumous — Opettajasta elinikäisen oppimisen valmentajaksi

Kallio, Jenni
Nimeke: Opettamisen vallankumous — Opettajasta elinikäisen oppimisen valmentajaksi
Tekijät: Kallio, Jenni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854060
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 46,50 € (42,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Oppikirjat ja sanakirjat
Kirjastoluokka: 38.5 Koululaitos
Kansalliskirjaston asiasanat: opetus, opetustaito, elinikäinen oppiminen, valmennus, oppimaan oppiminen, oppiminen, oppimisvalmennus, opettajat, opetusmenetelmät
E-kirja, 2016
EPUB
30,00 €

Miten vastata suomalaisen koulun kriisiin? Miten luoda iloa ja intoa oppimiseen? Millaiset ovat opettajan ja oppilaan uudet roolit?

Koulu on uusien haasteiden edessä. Perinteiset opetustavat, oppimateriaalit ja arviointi käytännöt menettävät merkitystään. Koulumaailma tuntuu usein olevan kaukana oppilaan muusta elämästä.

Painopiste opetuksessa siirtyy ajattelutaitojen ja elinikäisen oppimisen asenteen kehittämiseen, kun kouluissa otetaan syksyllä 2016 käyttöön uusi opetussuunnitelma. Yhä tärkeämmäksi tulee ohjata oppilasta itsenäiseen tiedonhakuun ja opiskeluun, oman elämänsä aktiiviseen johtamiseen ja eri tiedonalojen yhdistelyyn.

Opettamisen vallankumous tarjoaa opetukseen uuden ja innostavan, kaikille kouluasteille sopivan lähestymistavan: valmentavan työotteen. Sen avulla kasvatetaan aktiivisuuteen ja vastuun ottamiseen omasta elämästä ja oppimisesta. Arvosanojen sijasta keskiöön nousevat yhteisöllisyys, omien vahvuuksien löytäminen sekä psykologisen pääoman eli itseluottamuksen, toivon, optimismin ja sinnikkyyden kasvattaminen.

Kirja on tarpeellinen apuväline ja inspiroiva uusien ajatusten herättelijä kaikille opettajille, erityisopettajille, rehtoreille, koulun kehittämisen ja lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sekä vanhemmille.

Jenni Kallio on erityisluokan opettaja, neuropsykiatrinen valmentaja sekä luovuus ja kehotyöskentelyn ammattilainen, joka on työskennellyt opettajana Suomen lisäksi Yhdysvalloissa ja Intiassa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: