Kohta voi vähän kirpaista — Nuoren lääkärin salaiset päiväkirjat

Kay, Adam; Jaatinen, Ari
Nimeke: Kohta voi vähän kirpaista — Nuoren lääkärin salaiset päiväkirjat
Alkuteos: This Is Going to Hurt: Secret Diaries of a Junior Doctor
Tekijät: Kay, Adam (Kirjoittaja)
Jaatinen, Ari (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518847109
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Alkuteos: This Is Going to Hurt: Secret Diaries of a Junior Doctor
Kustantaja: Art House
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 269
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Toukokuun tarjoukset
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 99.15 Luonnontieteilijät. Lääketieteen edustajat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: terveydenhuolto, sairaanhoito, kokemukset, lääkärit, lääketiede, erikoistumisopinnot, gynekologia, synnytysoppi, sairaalat
E-kirja, 2019
EPUB
10,00 €

Äänikirja, 2019
MP3
12,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
11,90 €

Elämän ja kuoleman kysymykset. Jatkuva ihmisruumiin eritteiden tsunami. Surkeammat tienestit kuin sairaalan pysäköintimittarilla. 97 tunnin työviikko ja hei hei ystävät ja vapaa-aika. Sellaista on nuoren lääkärin elämä.

Nämä salaiset päiväkirjamerkinnät on raapustettu keskellä sairaalan hektistä arkea. Ne tuovat iholle todellisuuden lääkärisarjojen takana - sensuroimatta yhtäkään ällöttävää yksityiskohtaa tai potilaiden älynväläystä.

Päiväkirja paljastaa kaiken mitä olet halunnut tietää sairaalaelämästä - ja enemmän kuin muutaman asian, jotka olisit voinut jättää väliinkin. Ja kyllä, sen lukeminen voi vähän kirpaista.

Adam Kay on brittiläinen koomikko ja komediakäsikirjoittaja, jonka vanhemmat eivät ole vieläkään antaneet hänelle anteeksi sitä, että hän lopetti lääkärintyönsä. Kohta voi vähän kirpaista on Kayn ensimmäinen kirja, ja se on ollut valtaisa menestys: sen käännösoikeudet on myyty yli 20 maahan, Britanniassa sitä on myyty yli miljoona kappaletta, se on Sunday Timesin bestseller-listan ykkönen ja vuoden huumorikirja, ja se on voittanut Briteissä useita kirjakauppojen palkintoja. Kay on muokkaamassa kirjaa kahdeksanosaiseksi BBC:n komediadraamaksi.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: