Kissanhoidon käsikirja — Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta

Ylikorpi, Päivi
Nimeke: Kissanhoidon käsikirja — Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta
Tekijät: Ylikorpi, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518846966
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,50 € (35,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Art House
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 418
Tuoteryhmät: Art Housen kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 67.452 Kissat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kissa, eläinten käyttäytyminen, viestintä, terveydenhoito, sairaanhoito, hoito, lemmikkieläimet, löytöeläimet
Kissanhoidon käsikirja on ensimmäinen kattava suomenkielinen opas kissan hoitamiseen. Kirjassa annetaan kokonaiskuva siitä, miten käsitellä, hoitaa ja ruokkia kissaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjassa kerrotaan myös tavallisimpien käyttäytymisongelmien syistä ja annetaan ohjeet niiden ratkaisemiseen.

Kirjan kolmannessa, uudistetussa laitoksessa on uutta tietoa muun muassa kissan hankinnasta ja valinnasta sekä vanhan kissan hyvinvoinnista. Lisäksi esitetään uusia keinoja kissan aktivointiin ja virikkeellistämiseen ja paneudutaan syvällisemmin kissan ruokintaan.
Kirja pohjautuu ajantasaiseen tutkimustietoon. Se soveltuu paitsi kaikille kissanomistajille myös eläintenhoidon perus- ja ammattitutkinnon oppikirjaksi sekä eläinlääkäriasemien, hoitoloiden ja löytöeläintalojen käyttöön.

Päivi Ylikorpi työskentelee eläintenhoitajaopiskelijoiden kouluttajana aikuiskoulutuskeskus Amiedussa. Hänellä on pitkä työkokemus eläinsuojelutehtävistä erityisesti kissojen parissa. Koulutukseltaan Ylikorpi on eläinlääkäriasematyöskentelyyn suuntautunut eläintenhoitaja ja ammatillinen opettaja.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: