Julkinen johtaminen

Virtanen, Petri; Stenvall, Jari
Nimeke: Julkinen johtaminen
Tekijät: Virtanen, Petri (Kirjoittaja)
Stenvall, Jari (Kirjoittaja)
Haikala, Riikka (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789518854503
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 79,00 € (71,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: julkinen hallinto, julkinen sektori, organisaatiot, johtajat, esihenkilöt, johtaminen
E-kirja, 2019
EPUB
46,00 €

Julkishallinnon johtaminen on erilaista kuin muilla yhteiskunnan sektoreilla toimivien organisaatioiden. Siinä on kyse nimenomaan julkisesta johtamisesta, yhteisen hyvän edistämisestä.

Julkinen johtaminen on kokonaisvaltainen esitys siitä, mitä julkishallinnon johtaminen on, mitä johtajat työssään kohtaavat, miten he työtään tekevät ja millaisia tietoja ja käyttöteorioita he työssään tarvitsevat.

Kirjan uudistettu laitos vastaa 2020-luvun johtajien tarpeita. Päivityksessä on otettu huomioon niin käytännön työ kuin julkishallinnon johtamisen tieteenalan kehitys. Uusia aihekokonaisuuksia ovat älykkään julkisen organisaation johtaminen ja johtajan uudistuminen.

Kirja on tarkoitettu kaikille julkishallinnon esimiehille lähiesimiesportaasta ylimpään johtoon, esimiehiksi haluaville, opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

VTT, dosentti Petri Virtanen on Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran projektijohtaja ja vastaa työssään Julkisen sektorin johtamisohjelman kokonaisuudesta. HTT Jari Stenvall on hallintotieteen professori Tampereen yliopistossa.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: