Ihmisoikeuksien käsikirja

Koivurova, Timo; Pirjatanniemi, Elina
Nimeke: Ihmisoikeuksien käsikirja
Tekijät: Koivurova, Timo (Toimittaja)
Pirjatanniemi, Elina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518853636
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 58,60 € (53,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 600
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 32.2 Ihmisoikeudet. Kansalaisen asema yhteiskunnassa
Kansalliskirjaston asiasanat: valvonta, perusoikeudet, ihmisoikeudet, seuranta, kansainväliset sopimukset, Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus, Euroopan ihmisoikeussopimus, humanitaarinen oikeus, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin
Ihmisoikeuksien käsikirja on yleistajuinen, kattava esitys ihmisoikeuksista. Ihmisoikeuksien kehityksen, nykytilanteen ja tulevaisuudennäkymien lisäksi kirja käsittelee käytännönläheisesti ja monipuolisesti eri ihmisryhmien oikeuksia: muun muassa lasten, vanhusten, työntekijöiden, naisten, maahanmuuttajien, alkuperäiskansojen ja vähemmistöjen oikeuksia. Huomioon on otettu myös politiikkaan, yritystoimintaan ja ympäristönsuojeluun liittyvät ihmisoikeuskysymykset. Ihmisoikeuksien seurannan ja valvonnan kansalliset ja kansainväliset mekanismit avataan selkeästi ja ytimekkäästi.

Kirja on tarkoitettu kaikille ihmisoikeuksista kiinnostuneille ja niistä tietoa tarvitseville, muun muassa opettajille, sosiaali- ja terveydenhuollossa työskenteleville, viranomaisille, kansalaisjärjestöille ja yhteiskunnallisissa tehtävissä toimiville. Se soveltuu erinomaisesti myös näiden alojen oppikirjaksi.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: