Hyvinvointia työstä — työhyvinvoinnin kehittyminen, perusta ja käytännöt

Virtanen, Petri; Sinokki, Marjo
Nimeke: Hyvinvointia työstä — työhyvinvoinnin kehittyminen, perusta ja käytännöt
Tekijät: Virtanen, Petri (Kirjoittaja)
Sinokki, Marjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853674
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 59,50 € (54,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 270
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
Kansalliskirjaston asiasanat: työhyvinvointi, organisaatiot, johtaminen, työyhteisöt, työyhteisötaidot, työviihtyvyys, jaksaminen, stressi, työmotivaatio, työsuojelu, henkinen työsuojelu, työterveys, työterveyshuolto
Hyvinvointia työstä on kokonaisvaltainen esitys työn merkityksestä yksilön hyvinvoinnille, työhyvinvoinnin syntymisestä työpaikoilla ja työhyvinvoinnin yhteiskunnallisesta merkityksestä. Se kuvaa muun muassa työhyvinvointiin panostamisen taloudellisen merkityksen ja johtamisen ja työhyvinvoinnin kiinteän liitoksen sekä tarjoaa runsaasti havainnollisia esimerkkejä eri organisaatioiden ja sektoreiden hyvistä toimintamalleista.

Tästä käytännönläheisyydestään huolimatta kirja tarkastelee työhyvinvointia myös laajemmassa yhteydessä kuin vain arkipäivän käyttötietona ja tuo näkyviin työhyvinvoinnin taustateoriat. Se onkin ensimmäinen suomenkielinen esitys työhyvinvointiajattelun kehittymisestä.

Kirja on konkreettinen apuväline kaikille työhyvinvoinnin ja työsuojelun kanssa työskenteleville - esimiehille, henkilöstöhallinnolle, työterveyshuollolle ja luottamusmiehille. Kirja soveltuu hyvin myös oppikirjaksi yhteiskunta-, hallinto-, käyttäytymis- ja lääketieteen aloilla.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: