Huoltovarmuus — Varautumisella selviytymiskykyä

Klemm, Kari
Nimeke: Huoltovarmuus — Varautumisella selviytymiskykyä
Tekijät: Klemm, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854480
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 104,00 € (94,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 248
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 39 MAANPUOLUSTUS
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: huoltovarmuus, varautuminen, ennakointi, toimintaympäristö, kehittäminen, kansallinen turvallisuus, toimialat
E-kirja , 2019
EPUB
55,00 €

Turvallisuusympäristömme sisältää paljon epävarmuustekijöitä, eivätkä modernin yhteiskuntamme toimivuus ja kriisinkestävyys ole itsestäänselvyys.
Huoltovarmuus on kykyä turvata yhteiskunnan toimivuus ja turvallisuus häiriö- ja kriisitilanteissa. Se on huolenpitoa ja yhteistyötä, joka perustuu talouden luontaisiin rakenteisiin ja kytkeytyy voimakkaasti poliittisiin ja talouselämän muutoksiin. Huoltovarmuuden keinovalikoima on laaja ja jatkuvasti kehittyvä.
Kirjassa käsitellään huoltovarmuusnäkökulmasta yhteiskunnan varautumiseen liittyviä velvollisuuksia, vastuita ja organisatorisia järjestelyjä. Yhteiskunnan kriisivalmiutta koskevia tekijöitä tarkastellaan lainsäädännön ja valtion johdon linjausten valossa.

Kirja on tarkoitettu erityisesti kaikille julkisen hallinnon ja talouselämän varautumisasioiden parissa työskenteleville ja muille huoltovarmuusasioista kiinnostuneille.

OTK Kari Klemm toimii hallitusneuvoksena ja ministeriön valmiuspäällikkönä työ- ja elinkeinoministeriössä. Hän on työskennellyt pitkään valtioneuvoston varautumisasioiden parissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: