Huipulle! — Henkinen valmentautuminen urheilussa

Forssell, Christina
Nimeke: Huipulle! — Henkinen valmentautuminen urheilussa
Tekijät: Forssell, Christina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853834
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,40 € 31,52 € (28,65 € alv 0 %)


Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 404
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
Kansalliskirjaston asiasanat: psyykkinen valmennus, urheilijat, henkinen hyvinvointi, suorituskyky, tavoitteet, itsetuntemus, motivaatio, minäkuva, itseluottamus, valmennus, mielikuvaharjoittelu, keskittymiskyky, hengitys, rentoutus, liikuntapsykologia, huippu-urheilu
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2016
EPUB
12,00 €

Kun urheilija lähestyy lajinsa huippua, tasoerot muihin urheilijoihin pienenevät. Tällöin henkisistä vahvuuksista tulee usein ratkaisevia.

Huipulle! Henkinen valmentautuminen urheilussa on käytännönläheinen opas urheilijan henkisten vahvuuksien kehittämisestä. Siinä esitellään henkinen pyörä, jonka avulla käsitellään muun muassa itseluottamusta, keskittymiskykyä, tavoitteenasettelua, jännityksen ja suoritustilanteiden hallintaa sekä motivaation ja elämän tasapainon vahvistamista. Kirjassa on runsaasti harjoituksia ja käytännön esimerkkejä, ja sitä varten on haastateltu kansainvälisestikin menestyneitä huippu-urheilijoita.

Kirja soveltuu parhaiten huippu- ja kilpaurheilijoille ja sellaisiksi tähtääville. Se on mainio opas myös valmentajille. Kirja tarjoaa lisäksi työkaluja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille sekä tuoreen näkökulman työelämän huippu-urheilijoille, joilla on tarve ja halu kukoistaa omassa työssään ja elämässään.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: