Hevoskaupan käsikirja

Lehtola, Pauliina; Wegelius, Christopher
Nimeke: Hevoskaupan käsikirja
Tekijät: Lehtola, Pauliina (Kirjoittaja)
Wegelius, Christopher (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518853742
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 31.12.2020. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 31.12.2020
Hinta: 56,50 € (51,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 33.33 Esine- ja velvoiteoikeus
Hevoskaupassa liikutaan laajalla ja värikkäällä alueella. Mukana on suuria tai joskus pienempiä rahoja, mutta lähes aina suuria tunteita. Juridisesti hevoskauppa on irtaimen tavaran kauppaa, jota koskevat samat lait kuin vaikkapa autokauppaa. Hevonen eroaa kuitenkin merkittävästi elottomasta kauppatavarasta.

Hevoskaupan käsikirja on tarkoitettu kaikille hevosen ostamista tai myymistä suunnitteleville. Se johdattaa lukijan hevoskauppaa käsittelevään lainsäädäntöön ja sen tulkintaan. Esimerkkitapausten avulla tuodaan ilmi niitä ongelmakohtia, joita kauppalain ja varsinkin hevoskauppaan huonosti soveltuvan kuluttajansuojalain soveltaminen voi saada aikaan.

Kirjan uudistettu laitos on ajantasaistettu, ja siihen on lisätty runsaasti uusia esimerkkejä ja havainnollistuksia. Esimerkiksi vakuuttamiseen ja välittäjän rooliin liittyvää käsittelyä on syvennetty, ja huomioon on otettu uudet ilmiöt, kuten hevosten ostaminen ulkomailta internetin välityksellä.

Kirja on hyödyllinen tietolähde paitsi yksittäisen hevoskaupan tekeville myös hevoskaupan ammattilaisille, eläinlääkäreille ja hevoskauppojen kanssa tekemisiin joutuville lakimiehille.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: