Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot

Pekkala, Elise; Pohjonen, Mika; Huikko, Katariina; Ukkola, Markus
Nimeke: Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot
Tekijät: Pekkala, Elise (Kirjoittaja)
Pohjonen, Mika (Kirjoittaja)
Huikko, Katariina (Kirjoittaja)
Ukkola, Markus (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518854497
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 128,00 € (116,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Tietosanoma
Painos: 8. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 856
Tuoteryhmät: Tietosanoman kirjat
Tietokirjallisuus
Ammatti- ja yrityskirjat
Kirjastoluokka: 36.5 Julkinen talous. Finanssioppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: julkiset hankinnat, kilpailuttaminen, tarjouskilpailu, julkinen sektori, hankinta, sopimukset, laki julkisista hankinnoista, säädökset, lainsäädäntö, EU-direktiivit
E-kirja, 2019
EPUB
65,00 €

Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot on keskeisin ja kattavin julkisista hankinnoista laadittu teos. Siinä selvitetään havainnollisesti ja kokonaisvaltaisesti hankintalain sisältö ja sen keskeiset tulkinnat.

Kirjan kahdeksannessa, uudistetussa laitoksessa mukana on vuoden 2017 hankintalakia koskevaa uutta oikeuskäytäntöä. Lisäksi huomioidaan muun muassa sopimusoikeus ja tarkistetut JYSE-ehdot, innovaatioiden edistäminen, allianssit, SIB-hankkeet sekä uudistettu lainsäädäntö, esimerkiksi tilaajavastuulaki.

Kirja on välttämätön opas kaikille julkisen alan hankinnoista vastaaville. Se soveltuu hyvin myös käsikirjaksi yrityksille, jotka haluavat osallistua julkisista hankinnoista järjestettäviin tarjouskilpailuihin.

Teoksen kirjoittajat Elise Pekkala, Mika Pohjonen, Katariina Huikko ja Markus Ukkola ovat hankintalainsäädännön huippuasiantuntijoita. He osallistuivat muun muassa uuden hankintalain valmisteluun.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: