Bouncer — Pyövelin kosto

Jodorowsky, Alejandro; Boucq, François; Kaukoranta, Heikki
Nimeke: Bouncer — Pyövelin kosto
Alkuteos: La vengeance du manchot
Tekijät: Jodorowsky, Alejandro (Kirjoittaja)
Boucq, François (Kuvataiteilija)
Kaukoranta, Heikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789518875591
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Jalava
Sarja: Bouncer
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 56
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Kaunokirjallisuus
Sarjakuvat
Kirjastoluokka: 85.3 SARJAKUVAT
”Helvettikään ei ole riittävä rangaistus sinun kaltaisillesi.”

Bouncer on lähtenyt kostamaan ystäviensä karun kohtalon. Hänelle paljastuu, että kohtaloon on punoutunut paitsi Barro Cityä tyrannisoiva öykkäri julmine roskajoukkoineen myös raaka veljesmurha, kulta, joka on henkeä arvokkaampaa, ja oikeudentuntoinen intiaani...

Puolustamalla vanhaa karjatilallista Bouncer nostattaa riistetyt maanomistajat tyrannia vastaan. Yllätyksiä on kuitenkin luvassa, kun samalla junalla kaupunkiin saapuu kolme kuolemanenkeliä sekä Bouncerin kurjan pestin jatkaja, Barro Cityn uusi pyöveli, joka ei ole sitä mitä on odotettu. Lisäksi Bouncerin menneisyydestä palaa unohdettu hahmo, ja vaiennetut muistot nousevat pintaan.

Bouncer on timantinkova western, jossa yhdistyvät Villin lännen raaka todellisuus, mystiikka ja ihmismielen pimeät puolet. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Kainin silmä ja Armottomien laupeus muodostavat yhtenäisen tarinan, ja kolmas osa Käärmeen oikeus aloittaa kolmen albumin kokonaisuuden. Albumit on suomentanut palkittu laatusarjakuvan kääntäjä Heikki Kaukoranta.

Albumin kirjoittaja Alejandro Jodorowsky on chileläinen elokuvaohjaaja ja yksi maailman tuotteliaimmista sarjakuvantekijöistä. Ainutlaatuinen tarinankertoja on työskennellyt lukuisten eurooppalaisten piirtäjien kanssa.

Albumin piirtäjä Francois Boucq on ranskalainen sarjakuvataiteilija, joka on piirtänyt niin lehtisarjakuvaa, pilakuvia kuin pitkiäkin albumeita 1970-luvulta asti. Hän on saanut Euroopan arvostetuimman sarjakuvapalkinnon - Grand Prix de la ville d'Angoulemen - vuonna 1998.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: