Bouncer - Susinaaraiden saalis

Jodorowsky, Alejandro
Nimeke: Bouncer - Susinaaraiden saalis
Alkuteos: La Proie des Louves
Tekijät: Jodorowsky, Alejandro (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518875768
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € (20,91 € alv 0 %)


Muut tekijät: Boucq, François (Kuvataiteilija)
Kaukoranta, Heikki (Kääntäjä)
Kustantaja: Jalava
Sarja: Bouncer 5
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 64
Tuoteryhmät: Jalavan kirjat
Kaunokirjallisuus
Sarjakuvat
Kirjastoluokka: 85.32 Suomenkieliset sarjakuvat
Barro Cityn uusi naispyöveli herättää asukkaissa raivoa ja halveksuntaa. Bouncerissa hän sen sijaan herättää kieroa himoa. Yin Lin rakkaus Bounceriin muuttuu petoksen takia vihaksi.

Yön hiljaisuudessa salaperäinen käärmemurhaaja viimein paljastuu, ja hänen ajojahtiinsa osallistuu koko kaupunki. Karjatilallisen tytär varautuu öykkärijoukon kostonhimoiseen hyökkäykseen.

Kuumana käyvät tunteet purkautuvat - Barro Cityn tapaan - julmalla raakuudella.

Bouncer on timantinkova western, jossa yhdistyvät Villin lännen raaka todellisuus, mystiikka ja ihmismielen pimeät puolet. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Kainin silmä ja Armottomien laupeus muodostavat yhtenäisen tarinan. Susinaaraiden saalis päättää toisen tarinakokonaisuuden, jonka aiemmat osat ovat Käärmeen oikeus ja Pyövelin kosto. Albumit on suomentanut palkittu laatusarjakuvan kääntäjä Heikki Kaukoranta.

Bouncerin kirjoittaja Alejandro Jodorowsky on chileläinen elokuvaohjaaja ja yksi maailman tuotteliaimmista sarjakuvantekijöistä. Albumien piirtäjä Francois Boucq on ranskalainen sarjakuvataiteilija, joka on saanut Euroopan arvostetuimman sarjakuvapalkinnon, Grand Prix de la ville d'Angoulemen.


Suosittelemme myös näitä kirjoja: