Soturikissat piirustuskilpailu

 

Soturikissat-piirustuskilpailu 8–12-vuotiaille

Suunnittele oma soturikissa ja piirrä siitä kuva!
 

Millainen kissa on kyseessä? Mitkä ovat sen erityistaidot? Minkälaisessa ympäristössä kissa asuu? Kuvaile parilla lauseella. Voit hakea inspiraatiota oikeista henkilöistä: millainen kissa olisi suosikkilaulajasi, ihailemasi urheilija tai vaikka Suomen presidentti?

Voit piirtää soturikissasi paperille vesiväreillä, huopakynillä, tusseilla, puukynillä tai millä vain tavalla ja voit myös yhdistellä eri tekniikoita. Muista valita hyvä paperi. Voit myös piirtää tietokoneella.

Palkitsemme kolme voittajaa. Palkintoina on vapaavalintainen Soturikissat-kirja sekä juliste ja tarroja. Voittajien lisäksi jaetaan kaksi kunniamainintaa.

Voittajat tulee valitsemaan Soturikissojen kääntäjä Nana Sironen sekä Art Housen markkinointipäällikkö Tuija Lappalainen. Kilpailutöiden arvioinnissa huomioidaan osallistujan ikä ja piirustustyö kokonaisuutena: värien käyttö, sommittelu ja hahmon tarina.

Kaikki palkitut työt julkaistaan sunnuntaina 13.6. Art Housen Soturikissat-tilillä Instagramissa @arthousesoturikissat. Kerrothan, mikäli et anna lupaa piirustuksesi julkaisemiseen. Kilpailuun lähetettyjä piirustuksia ei myöskään palauteta.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 11.6. mennessä.
 

NÄIN OSALLISTUT

Lähetä valmis piirustus meille perjantaihin 4. kesäkuuta mennessä.
Voit lähettää piirustuksesi meille sähköpostitse: info@soturikissat.fi

Tai voit palauttaa työn postitse:

Art House Oy / piirustuskilpailu
Bulevardi 19 C
00120 Helsinki

Muista merkitä kilpailutyöhösi mukaan nämä tiedot:

  • Oma nimesi ja ikäsi, kotiosoite ja puhelinnumero tai sähköposti (voi olla myös huoltajan)

  • Jos sinulla on oma tili Instagramissa, voit merkitä mukaan Instagram-käyttäjätunnuksesi

  • Lyhyt kuvaus piirtämästäsi soturikissasta: mikä on kissan nimi, minkälainen se on luonteeltaan, mihin klaaniin se kuuluu, mitä erityistaitoja sillä on tai jotain muuta mielestäsi tärkeää.


Lisätietoja kilpailusta:
tuija.lappalainen@arthouse.fi