SOTURIKISSAT

Soturikissoista (Warrior Cats) on muodostunut valtava kansainvälinen kirjailmiö. Alun perin englanniksi kirjoitettuja Soturikissat-kirjoja on käännetty jo yli 20 kielelle. Villikissoista kertova eläinfantasiasarja on luonut Suomessa fanikulttuurin.

ERIN HUNTER

Erin Hunter on salanimi, jonka takana on useita kirjoittajia. Soturikissoja kirjoittavat yhdessä Victoria Holmes, Kate Cary, Cherith Baldry ja Tui Sutherland. Kirjoittajia inspiroivat rakkaus kissoihin ja viehtymys villin luonnon armottomuuteen. He ovat kiinnostuneita astrologiasta ja keksivät mielellään selityksiä eläinten käyttäytymiselle.

@arthoussoturikissat

Liity mukaan Soturikissojen omaan faniklaaniin somessa. Seuraa instagramia @arthousesoturikissat ja saat tietää tapahtumista, tulevista kirjoista ja uutisista sarjan ympärillä sekä tutustut muihin sarjan lukijoihin. Miau!

Soturikissat-juhlapainos!


Soturikissat täyttävät tänä vuonna jo kymmenen vuotta Suomessa! Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme ensimmäisen saagan säihkyvän upeana juhlapainoksena. Kovakantiset, glitteröidyt kirjat löydät tästä alta. Juhlavuonna tehdään myös historiaa, sillä ensimmäinen saaga ilmestyy lokakuun alussa e-kirjana.
 


Soturikissat-saaga, pokkarit

Soturikissat-saaga, e-kirjat

Uusi profetia

Uusi profetia – kovakantiset

Uusi profetia – pokkarit

Kolmikon mahti

Kolmikon mahti – kovakantiset

Kolmikon mahti – pokkarit

Tähtien enne

Tähtien enne – kovakantiset

Tähtien enne – pokkarit

Klaanien synty

KLAANIEN KIRJAT

NOVELLIT

ERIKOISSEIKKAILUT