Helsingin Kirjamessut 28.–31.10.2021


Helsingin Kirjamessut pidetään vuoden tauon jälkeen perinteisenä yleisötapahtumana lokakuun lopussa. Rakastettu kulttuurialan tapahtuma kokoaa yhteen Helsingin Messukeskukseen neljän päivän ajaksi kirjailijat, kustantajat, kirjakaupat ja lukijat.

Art House on mukana omalla osastolla ja kokoamme pöydille niin uutuuskirjat kuin suosikkilöydöt vuosien takaa. Lämpimästi tervetuloa osastollemme 6p18!
 

ART HOUSEN MESSUOHJELMA

Torstai 28.10.

Kello 10.30–11.30
Soturikissat-seikkailu
Marjo Mannila ja Helena Perttilä
Toukola


Tikkurilan kirjaston ihanat Marjo & Helena johdattavat huikeaan soturikissamaiseen menoon! Messubingo, aukkotarina, klaanit kartalle, piirrä oma soturikissahahmo ja muuta yhteistä kivaa. Art Housen osastolta saa Soturikissat julisteita ja tarroja Soturikissat-kirjojen ostajille. Loikkaa mukaan!
 

Lauantai 30.10.

Kello 10.30–11.00
Likainen tusina
Päivi Haanpää, Marika Riikonen, Terhi Rannela ja Jukka-Pekka Palviainen
Kallio


Mitä kuuluu nuorten novellille? Likainen tusina -novellikokoelmassa on 12 nuorten novellia upeilta kotimaisilta kirjailijoilta. Novellien aiheiden kirjo yltää tekoälystä tarotkortteihin ja krav magasta kuukautisiin. Novelleista liikutaan niin koulussa kuin merenneitojen maailmassa ja villissä lännessä. Likainen tusina on kirja haluista ja peloista, oikeasta ja väärästä, ystävyydestä ja ulkopuolisuudesta.
 

Sunnuntai 31.10.

Kello 11.00–11.30
Timo Soini populismin poluilla ja Mikä perussuomalaisia vaivaa?
Aarni Virtanen (Art House) ja Jussi Marttinen (Vastapaino)
Haastattelija Unto Hämäläinen


Perussuomalaiset on monin tavoin poikkeuksellinen puolue Suomen politiikassa. Millaisia ihmisiä perussuomalaiset ovat ja mitä he oikesti ajattelevat? Millainen johtaja Timo Soini oli ja millaisia kamppailuja puolueessa on nähty?
Yhteistyössä Vastapaino Kustannuksen kanssa.